Zákaznická zóna

Jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2015

Jsme hrdí, že můžeme oznámit úspěšnou recertifikaci a získaní certifikátu pro systém managementu kvality dle EN ISO 9001:2015! Tímto krokem potvrzujeme naše závazky k nejvyšším standardům jakosti a efektivity ve všech oblastech našeho podnikání.

Je to již dlouhá doba od první certifikace, kterou jsme získali po roce 2000. Ovšem jsme si vědomi, že neustále se měnící prostředí si vyžaduje pružnost, adaptabilitu a neustálé zdokonalování.
A proto jsme letos certifikovali celou naši společnost včetně všech poboček. Je to další krok kupředu v poskytování služeb a řešení našim zákazníkům a věříme, že tato certifikace je jen dalším krokem k našemu společnému úspěchu.

EN ISO 9001:2015 je aktualizovanou verzí předchozího standardu ISO 9001:2008 a přináší některé nové prvky a úpravy, aby lépe reflektovaly současné trendy v managementu jakosti. Mezi hlavní novinky patří větší důraz na řízení rizik a příležitostí, zdůraznění významu vedení organizace, zjednodušení dokumentace a zvýšená pozornost k procesnímu přístupu.

Poskytujeme zákazníkům po celé České republice návrh, dodávky a servis komplexních i dílčích řešení v ICT. Nabízíme moderní přístup, nezávislá řešení, zkušený tým i variabilitu způsobů financování.
crossmenu